Круглий стіл «Найкращі практики організації доставки товарів в умовах обмеження кількості дозволів на міжнародні автоперевезення»

101221 1Один із найбільших викликів наприкінці року для українських експортерів та імпортерів – різке зростання вартості доставки товарів до країн ЄС внаслідок відсутності дозволів на міжнародні перевезення для українських автоперевізників. Компанії по різному реагують на цей виклик, намагаючись знизити витрати. Є дуже цікаві практики.

Асоціація «ЗЕД» разом з UBTA організували та провели 10 грудня Круглий стіл «Найкращі практики організації доставки товарів в умовах обмеження кількості дозволів на міжнародні автоперевезення». Зареєструвалися та взяли участь 130 компаній і організацій.

В жорсткому світі конкуренції, постійних нових викликів та можливостей влада та бізнес повинні дуже щільно взаємодіяти. Досвід показує – там, де співпраця, там є результат. Так саме і за кордоном. Об’єднався бізнес і влада в деяких країнах, і в нас вже немає дозволів на міжнародні перевезення для наших автоперевізників наприкінці року. Тому що це захист інтересів бізнесу за кордоном. Для того, щоб протидіяти таким перешкодам, знаходити альтернативні варіанти і покращувати умови для доставки наших вантажів і проводився онлайн-захід.

Виступили з оцінкою ситуації та конкретними рекомендаціями:

Починаємо роботу над підготовкою наступного заходу для підтримки наших виробників та експортерів. Чекаємо на ваші пропозиції.