Засідання Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при ТППУ з питань уповноважених експортерів

200821 020 серпня було проведено в режимі онлайн чергове відкрите засідання Ради з питань зовнішньоекономічної діяльності при ТПП України.

В засіданні прийняли участь та виступили з доповідями президент ТПП України Геннадій Чижиков та перший віцепрезидент Михайло Непран, заступник директора департаменту Мінекономіки Анна Саєнко, Голова комітету UBTA Дмитро Васильєв, а також Сергій Свистіль – голова Ради ЗЕД, Голова ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД».

Відкриті засідання ради завжди збирають чисельну аудиторію. На засіданні це були члени ради та представники 20 регіонів України.

На порядку денному актуальні питання ЗЕД – застереження щодо визнання форс-мажорних обставин в разі 3-ї хвилі поширення коронавірусу, ефективні інструменти підтримки діяльності торгових домів за кордоном, нові можливості для уповноважених експортерів та аналіз ситуації навколо запровадження країнами ЄС карбонового податку.

Рада з питань ЗЕД при ТПП України завжди фокусує свою діяльність на проблемних та актуальних питаннях, які турбують вітчизняних експортерів та імпортерів. Чекаємо на ваші пропозиції, коментарі, запитання.

200821 1 200821 5 200821 3 200821 2