ІІІ Львівський експортний форум

Svystil speakerВчора відбувся ІІІ Львівський експортний форум, організований Львівською ТПП спільно зі Львівською обласною державною адміністрацією, одним із інформаційних партнерів заходу виступила Асоціація експортерів і імпортерів «ЗЕД»

Форум відвідало близько 200 учасників – представники бізнесу, державних органів, міжнародних організацій, експерти в сфері зовнішньоекономічної діяльності, тощо.

З доповіддю виступив голова Ради Асоціації ЗЕД Сергій Свистіль окресливши дві головні тези: організуємо розумний експорт та співпрацюємо з торгово-промисловими палатами і державними органами задля просування вітчизняного експорту. А також зазначив: «Україна - це країна з обмеженими ресурсами стосовно підтримки експорту. Тому, тільки розумні підходи щодо організації експорту зможуть допомогти подолати усі перешкоди та складнощі за мінімумом витрат та ризиків. В арсеналі Асоціації «ЗЕД» більше півтора десятків підходів в рамках розумного експорту».

Також спікером на форумі виступила Олена Недригайло – директор Торгового дому «Нігерія-Україна», представником ТПП України в Нігерії.
Нігерія входить в топ-10 країн світу по споживанню харчових продуктів, це перспективний ринок для експорту продуктів сектору харчової та переробної промисловості. Нігерія зацікавлена в інвестиціях з України, у створенні спільних українсько-нігерійських підприємств, а також зацікавлена в імпорті інтелектуальних послуг, таких як агроконсалтинг.

Торговий дім успішно здійснює свою діяльність як в Нігерії, так і в Україні, представником інтересів якого є Асоціація «ЗЕД».

Дякуємо Львівська торгово-промислова палата, яка є багато років нашим надійним партнером за організацію та проведення такого ефективного заходу!

NedrygailoSvystil Korund